fbpx

ENERGIVEJLEDEREN

Besøg Svaneshoppen her

Svane Glas har uddannet Energivejleder

Vi bestræber os hele tiden på at kunne levere den optimale vejledning, når det handler om udskiftning af eksisterende elementer, til mere energivenlige glasprodukter. Derfor har vi uddannet personale igennem www.Energivejlederen.dk, som er en landsdækkende organisation, der uddanner håndværkere med henblik på, at energioptimere dit hjem.

Bjørn fra Svane Glas vil efter modtagelse af din henvendelse kontakte dig, med henblik på en aftale omkring et passende tidspunkt for visitation. Alternativt er du også meget velkommen til at kontakte ham pr. mail, for besvarelse på mere simple spørgsmål.

Overvejer du at få udskiftet dine termoruder, kan du med stor fordel kontakte Svane Glas, da vi ligeledes samarbejder med Vinduestjek, og derfor kan tilbyde GRATIS gennemgang af dine eksisterende termoruder og komme med vores bud på forbedring.

 

Bliv ringet op af Svane glas

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.