Svaneshop.dk  – Svane Glas går online med salg af glas

svaneshop.dk forside

Det skal være let og hurtigt at bestille sit glas, når først man har taget målene.

Nu behøver du ikke længere samle dine ordrer sammen, søge efter telefonnummer og foretage opkald eller skrive lange mails med dine bestillinger. Med din mobiltelefon kan du nu let afgive din bestilling med det samme, når du har de færdige glasmål, og inden du er videre til næste sag.

Beregn tilbud til dine kunder meget hurtigere. Når først du er logget ind på svaneshop.dk, så har du fuld adgang til produkter og dine rabataftaler. Det betyder, at du let kan regne en samlet pris på et udvalg af produkter, og derved afgive en pris med det samme til din kunde. Det er både tidsbesparende og super god kundeservice.

Udvalget er stort, når du handler hos Svane Glas, og vi gør vores bedste for at repræsentere så meget som muligt på svaneshop.dk. Skulle du have problemer med at finde en vare, eller på anden
vis have brug for noget der ikke er at finde derinde, så kontakt os endelig, så vi kan hjælpe dig med din
forespørgsel eller ordre. Vi opdaterer løbende vores produktsortiment.

Vores eksisterende erhvervskunder får tilknyttet et personligt login, der giver adgang til firmakonto, nye/gamle ordrer samt nuværende rabataftale. Løbende vil nye kunder også kunne anmode om
login og derved blive tilknyttet en personlig konto med den rette rabataftale fremadrettet.
Private vil ligeledes have mulighed for, at anmode om et login, så de kan handle på shoppen, eller sende en forespørgsel som vil kunne bekræftes til en ordre efterfølgende. 

Svaneshop nyhed

Besøg svaneshop.dk nu