Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Glasvæg

Med glasvægge kan du afskærme områder uden at gå på kompromis med rummeligheden, og her hos Svane Glas tilbyder vi æstetiske løsninger i hærdet glas, der kan skræddersys behov hos både private og erhverv.

Glasvæg ved Volvo
Klar-bruseafskærmning-med-messing-svane-glas

Glasvægge der skaber rummelighed

Glasvægge er velegnede til de fleste rum i den private bolig, og hos Svane Glas tilbyder vi mange forskellige glasvægge til private, der tilpasses både bygningens struktur og kundens ønsker. Du kan eksempelvis bestille en glasvæg til kontoret derhjemme, som lukker af for støj uden at begrænse lyset og uden at få rummet til at føles mindre. Glasvægge er desuden en populær løsning til badeværelser, og hertil forhandler vi særlige brusevægge i glas, som giver dig samme fordele ved montering i vådrum.

Det giver unikke muligheder for indretningen af hjemmet, og med vores glasvægge kan du tilmed også indrette have og terrasse med afskærmende vægge i glas. Vi skræddersyr gerne unikke glasvægge til terrassen med vindafskærmning, som giver dig mulighed for at nyde din have uden gener fra vind og blæst. Alt afhængigt af glasvæggens udformning kan det også være med til at mindske støj fra omgivelserne, så du kan nyde din egen private oase i fred og ro.

Glasvægge til erhverv, restauranter og hoteller

Også i erhvervslokaler kan glasvægge anvendes til mange forskellige formål. Det er den ideelle løsning i det åbne kontorlandskab, hvor man ønsker en afskærmning for støj fra maskiner, telefoner og øvrig aktivitet i rummet og samtidig bevare det imødekommende indtryk, det åbne kontorlandskab giver. Det er også muligt at benytte glasvægge til mødelokaler, hvor de enten monteres fast eller i skinner, så det er muligt at skubbe hele væggen til side.

Vi forhandler mange forskellige glasvægge til erhverv, og de er blevet et populært valg for restauranter og hoteller, hvor æstetisk indretning spiller en afgørende rolle for de besøgendes oplevelse. Vi tilbyder en både smuk og sikker løsning i hærdet glas, der planlægges i tæt samarbejde med jer, og vi monterer også gerne glasvæggen for jer. Vores professionelle fagfolk har mange års erfaring inden for glarmesterfaget, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten.

Glasværn til private og erhverv
Billede af en glasvæg

Skræddersyede glasvægge i hærdet glas

Hos Svane Glas giver vi dig alle muligheder for at sætte dit eget præg på glasvæggenes udformning. De laves alle på specialmål, og du har mulighed for at vælge mellem mange forskellige glastyper og farver, og du har endda mulighed for at bestille varianter med grafiske motiver og folierede varianter med mønstre. Fuldglasvægge leveres som udgangspunkt med hærdet sikkerhedsglas, hvilket sikrer optimal holdbarhed og gør glasset velegnet til både private hjem og kontorer. Hvis hærdet glas slås itu, krakelerer det til små glasstykker, der er nemme at fjerne, og der er dermed ikke risiko ved at skulle håndtere glasspåner med skarpe kanter.

 Er der særlige krav i forhold til lydreduktion, er vi også leveringsdygtige i glas, som er montereret med en speciel lyd-folie. Hos Svane Glas samarbejder vi desuden med flere nøje udvalgte leverandører af tilbehør, der gør det muligt at kunne levere komplette helglasløsninger både til nye projekter og til steder med allerede eksisterende vægge. Vi har stor erfaring med skræddersyede løsninger, og vi tilbyder ikke blot at vejlede og rådgive dig igennem hele processen, men også at levere og montere din nye glasvæg, så du er sikret et fuldendt resultat.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.