Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Foldevægge og døre

Foldevægge og døre i glas

Foldevægge og døre i glas er en oplagt løsning, hvor man ønsker mulighed for afskærmning i forbindelse med f.eks. mødelokaler, kontorer eller lignende. Det er både funktionelt let for enhver at benytte, når først det er monteret, og giver nye muligheder for at udnytte alle kvm i de større lokaler, hvor der ligger et “både-og” behov for, at kunne åbne op og bruge de fulde kvm lejlighedsvis, men ligeledes muligheden for at skærme af i mindre rum, når der afholdes møder, eller til den flyvende sælgers kontor. Med denne løsning, og det rette valg af glas, kan man ligeledes afhjælpe gener fra eksempelvis støjende maskiner eller telefoner, og alligevel bevare gennemsigtigheden, ved valg af klar glas.

Svane Glas hjælper med at finde de rette dele til sammensætning af foldevægge og døre i glas, der opfylder dine behov og ønsker for funktionalitet og udseende. Vi behandler alle leverancer som unikke, og bestiller derfor altid på specialmål, så det er tilpasset dit lokale.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om foldevægge og døre, og hvordan du let kan skabe nye rum i rum.

Få en let og elegant afskærmning med en foldevæg eller foldedør

Noget så fantastisk som fleksible foldedøre og -vægge kan virkelig gøre en forskel for et lokale, hvad end du folder dig frem til at få skabt et nyt lokale, eller du folder væggen op og lukker haven ind i huset. I dag er foldedøre og foldevægge velisolerede, så du undgår støj og store varmetab – men stadig får alle fordelene ved glassets lysvenlige egenskaber.

Foldevægge var i gamle dage til tider en klodset løsning, som både var besværlig og uelegant. I dag kører en indendørs foldevæg såvel som en udendørs foldedør så godt som lyd- og gnidningsløst på skinner, ligesom mange løsninger vil kunne lade dig nøjes med kun at folde en del af væggen ind. Når væggen er foldet ud, fremstår den på én gang solid og elegant. Og typisk vil din glasvæg, hvis den er fem meter lang, kun fylde omkring en halv meter, når den er foldet sammen.

Svane Glas hjælper dig med at finde frem til den helt rigtige sammensætning af foldevægge og -døre i glas, som opfylder lige præcis de behov og ønsker, du har for udseende og funktioner. Vi skræddersyr alle vores leverancer, så vores løsninger vil altid være tilpasset lige netop dit lokale.

Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om foldevægge og døre, og hvordan du let kan slippe naturen ind eller skabe nye rum i rum.

 

Lad din foldedør lukke naturen ind

Med en foldedør i glas får du et stort og smukt lysindfald i lokalet, og med moderne og isolerede løsninger er de store glasflader ikke noget, der kan ses på dit energiforbrug. Det er naturligvis rare fordele, men de blegner i sammenligning med mulighederne, du får på de varme dage, hvor du kan folde væggen væk og åbne dit lokale helt og aldeles.

Et populært og oplagt valg er at lade din spisestue fortsætte ud på terrassen med en foldedør, men løsningen er også oplagt at bruge andre steder. Eksempelvis gør den underværker i et soveværelse, hvor mulighederne for næsten at kunne sove under stjernerne og hurtigt kunne lufte ud efter natten er rare at have.

Overgangen mellem hus og have forsvinder næsten med en foldedør, og løsningen gør en kæmpe forskel for en bygning, hvad end der er tale om bolig, sommerhus, erhverv eller restauration.

 

Få en fleksibel udestue med en flot foldedør

En udestue er dejlig at eje, når vejret ikke helt tillader, at du opholder dig i haven. Til gengæld kan den gå hen og have temperaturer som en bageovn, når solen i de varmeste måneder hamrer ned. Med foldedøre eller foldevægge i glas kan du på få sekunder omdanne din udestue eller dit orangeri til en overdækket terrasse. Så kan du nyde den – både når sneen daler, og mens solen bager.

Vælg selv, om du vil have en enkelt eller to sider med foldevæg, eller om vind og vejr skal kunne passere frit fra alle sider. Et populært valg er også at lade adgangen mellem hus og udestue bestå af en foldedør, så udestuen bliver en del af huset, når det er temperaturmæssigt forsvarligt.

 

Fold sommerhuset op, og luk sommeren ind

En løsning med foldedøre er også en oplagt genvej til at puste lidt nyt liv i et ældre sommerhus. Et par meters vinduer fra gulv til loft gør underværker i forhold til lysindfaldet – især først og sidst på året. I sommerperioden kan du bare folde væggen op og lukke sommerlandet ind.

Et sommerhus er ofte let i konstruktionen, og det giver muligheder for at sætte foldevægge ind flere steder, og det kan slet ikke underdrives, hvad det betyder for rumfornemmelsen og sommerhusfølelsen, hvis du kan åbne huset op i to sider mod et hjørne.

Vi kan skræddersy en løsning til dit sommerhus, og vi kan levere foldedøre med store som små sprosser, så de kommer til at passe ind i sommerlandet.

 

Udnyt kontor-kvadratmeterne med lys, let og fleksibel foldevæg

Behovet for at gøre dine store rum mindre kan opstå fra tid til anden, hvis du eksempelvis får brug for at afholde møder og workshops. Sker det ikke ofte nok til, at du vil dedikere kostbare kvadratmeter til en permanent opdeling, kan du overveje, om ikke en indendørs foldevæg i glas kunne være en god løsning.

Foldevæggens fordele er næsten indlysende, og ved at skabe den fleksible afskærmning i glas, bevarer du både lysindfald og kontorets samlede rumfornemmelse, mens du får den mængde ro og privatliv, der er brug for.

Ønsker du den fleksible afskærmning, men har brug for mere privatliv, kan vi også tilbyde løsninger med matteret glas, så du stadig får en del af glassets dejlige lysindfald. Vi er eksperter i foldedøre og -vægge, og vi kommer gerne ud og får en uforpligtende samtale om, hvad der kunne være den rette løsning for jer.

Kontakt os her

 

En glasvæg giver det bedste fra begge verdener

Hvad end det drejer sig om storrumskontorer eller private boliger med store rum, kan det til tider være en fordel at skabe noget ruminddeling med en glasvæg og en glasdør, der giver noget afgrænsning og afskærmning. Vel at mærke uden at lysindfald og fornemmelsen af det store lokale ryger ud med badevandet.

En folieret glasvæg med grafik eller mønstre kan også være med til at løfte hele det samlede udtryk for lokalet, og vi kan levere lige præcis den løsning, du ønsker.

Fuldglasvægge og døre leveres som udgangspunkt med hærdet sikkerhedsglas. Har I brug for lydreduktion, er vi hos Svane Glas leveringsdygtige i en speciel lyd-folie til lamineret glas, der kan opfylde de fleste krav. Svane Glas samarbejder desuden med et udvalg af leverandører af tilbehør, der gør det muligt at kunne levere komplette helglasløsninger til både nye projekter, såvel som supplement til steder med allerede eksisterende glasvægge eller døre.

 

Få en glasvæg, og skab rum i dine rum

Et mødelokale er nødvendigt at afskærme, så I kan holde møder, uden I kan høres i hele storrumskontoret – og omvendt. Til gengæld er det ærgerlig at afsondre mødelokalet helt med gipsvægge, når en glasvæg kan klare opgaven – uden at gå på kompromis med æstetikken. Én ting er at skærme for støj, men det er også vigtigt, at andre forstyrrelser holdes ude. Derfor tilbyder vi løsninger med forskellige former for folie, så vi eksempelvis kan mattere glasset, så nysgerrige blikke bliver holdt ude – eller inde.

Det er også muligt at mattere glasset delvist, så du eksempelvis har en meter til halvanden midt på glasset, der er uklart, så du undgår øjenkontakt med kontoret udenfor, men stadig bevarer rumfornemmelsen med tydelig fortsættelse af gulve og lofter. Dette er især en god løsning, hvis du har behov for mindre mødelokaler og kontorer, men du ikke ønsker, at folk skal få klaustrofobiske fornemmelser.

 

Lad lyset vandre med en glasvæg

Dagslys er vigtigt for vores velbefindende, men det kan være rigtig svært at få nok af det, når vi befinder os på vores breddegrader. Det er de færreste kontorbygninger, der er skabt, så alle kontorer kan få et vindue. Derfor kan du med fordel bruge glas i din rumdeling, hvad end du vil bruge det til én eller alle sider. Matteret glas kan fint gå an, mens en stribe klart glas øverst i din glasvæg vil kunne give lokalet noget mere passivt lys.

Mens lyset let vandrer gennem glasset, ser det heldigvis anderledes ud med lyden, og en glasvæg er faktisk relativt lydisoleret. Hvis vi leverer en glasvæg med lydfolie, er lyddæmpningen uhyre effektiv, og der skal tales højt, før lyden trænger igennem.

 

En glasdør kan give dit rum et lettere udtryk

Det er ikke kun glasvægge, der kan gøre underværker for dit kontorlandskab. En glasdør mellem to lokaler kan også gøre underværker for både lysindfald og stemning, og det kan give gamle og trætte lokaler et lyst og moderne præg. Glasdøre bliver typisk leveret med matteret folie i et eller andet omfang, så det dels kan give lidt afskærmning og dels tydeliggøre glasdørens tilstedeværelse, så distræte kollegaer slipper for ydmygelsen af at gå ind i en lukket dør – selvom døren er af sikkerhedsglas.

 

Giv din bolig lys og luft med en glasvæg

Indenfor de senere år har glasvægge også vundet indpas i private hjem. Muligheden for at kunne inddele store rum i mindre uden at gå på kompromis med lys og arkitektur er naturligvis også ønskværdigt, når man er privatperson, men der er flere ting, der taler for glasvægge i boligen.

Glasvægge er nemlig også et oplagt valg til midlertidige løsninger, da en glasvæg er både relativt nem og billig at opsætte, og så efterlader den sig stort set ingen spor i loft og gulv, når du engang vil af med den igen. Derfor kan en glasvæg i boligen give børn en afdeling – hvor de kan ses og ikke høres – som er nem at fjerne igen, når de små er blevet store.

Glasvægge i forbindelse med en suite-badeværelser er også blevet populære, ligesom løsningen er oplagt til at skabe et walk in-skab i et stort soveværelse, uden din garderobe kommer til at virke lille og klaustrofobisk. Mulighederne er mange, og prisen er faktisk lavere, end mange går og tror.

 

Glasdøre kan forny din bolig

En glasdør i boligen kan også være en oplagt mulighed, hvis du ønsker at skærme for lyden, mens lyset gerne må passere. En glasdør kan måske virke bekymrende i et hjem med børn, men der skal rigtig meget til, før sådan en dør går i stykker. Og skulle det mod al forventning ske, så har vi løsninger i lamineret, hærdet sikkerhedsglas, som splintrer – men forbliver intakt. Måske er det hjemmekontoret, som skal have mere lys og luft, eller måske er det din mørke gang, som trænger til noget dagslys. Vi kan finde en flot løsning til det hele.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.