Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Vægbeklædning

Vægbeklædning – færre fuger og lettere rengøring

Svane Glas tilbyder glas til vægbeklædning i flere af boligens rum. Bagvæggen i brusenichen, stænkpladen over komfuret, eller hvad med et stort whiteboard som en integreret del af væggen til den daglige planlægning?

Glas som vægbeklædning giver en sidste finish på rummets gennemgående udseende, i valg af farver og andet interiør og er samtidig et materiale der er let at rengøre. Vægbeklædningen fås i mange farvevarianter, så der er noget for enhver smag.

Mere om vægbeklædning

Svane Glas er lagerførende af Lacobel vægbeklædning i sort og hvid, samt hvid på diamantglas. Vi kan desuden tilbyde mange andre farvevarianter på vægbeklædning og har et udsnit vist her på siden. Lacobel er glas med en malet bagside, som kan fuges op på eksisterende væg. Vær dog opmærksom på, at fugen skal være jævnt fordelt for, så vidt muligt, at undgå eventuel lysindfald. Omkring komfur eller for anden sikkerheds skyld, kan Svane Glas også tilbyde et udvalg af farvet vægbeklædningen, som hærdet sikkerhedsglas.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.