fbpx

NEWYORKER-VÆGGE

Newyorker-væg, Svane Glas
Newyorker walk in closet Svane Glas

Rå og moderne stil med newyorker-vægge – i hjemmet, butikken eller kontoret

Forny dit rum med en super stilren og skræddersyet newyorker-væg eller
-dør. Vores newyorker-vægge passer perfekt, hvis du vil opdele et større rum i to uden at fjerne lyset. Hvis du har et rum, hvor du ikke får glæde af udsigten, kan du også erstatte en almindelig væg med en newyorker-væg, så du det maksimale ud af din udsigt. Du kan også skifte din trædør ud med en newyorker-dør.

Mulighederne med vores newyorker-vægsystem er mange, og kun fantasien sætter grænser. Vi har mange års erfaring i at vejlede i skræddersyede newyorker-vægge og døre.

Svane Glas’ newyorker-vægsystem er et kvalitetsprodukt med slanke aluminiumsprofiler, og det leveres i færdige moduler, hvor vi tilpasser mål og sprosseinddeling efter lige netop dit rum.

Vælg mellem faste moduler, skydedør, pinoldør og foldedør. Vi leverer desuden newyorker-vægsystemet i forskellige matteringer, glastyper og -farver.

Bliv ringet op af Svane glas

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.