Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

NEW YORKER VÆGGE

Newyorker-væg, Svane Glas
Newyorker walk in closet Svane Glas

New Yorker vægge er en af tidens største indretningstrends, og de giver dig mulighed for at forny både hjem, butik og kontor med smukke vægge i glas. Hos Svane Glas tilbyder vi unikke New Yorker vægge, skillevægge og glasvægge, som kan tilpasses specifikke mål eller skræddersys ud fra dine ønsker. Du kan se nærmere på mulighederne herunder, og du er altid velkommen til at kontakte os for at få et tilbud.

Skab en rå og moderne stil med New Yorker vægge

New Yorker vægge er en både stilren og moderne løsning, der giver dig mulighed for at opdele større rum uden at begrænse lysstrømningen. De findes både som faste glasvægge og som skillevægge med glasdøre, og de kan derfor tilpasses alle rum og lokationer. Har du eksempelvis et rum, hvor du ikke får glæde af udsigten, kan du erstatte en almindelig væg med en New Yorker væg. Du kan også skifte din trædør ud med en rå dør i glas for sprede mere lys og binde rummene mere naturligt sammen.

Mulighederne med vores New Yorker vægsystem er mange, og kun fantasien sætter grænser. Vi har mange års erfaring med at vejlede i skræddersyede vægge og døre i glas. Vores New Yorker vægsystem er et kvalitetsprodukt med slanke aluminiumsprofiler, og det leveres i færdige moduler. Vi tilpasser mål og sprosseinddeling efter det specifikke rum, de skal monteres i, og du kan vælge mellem faste moduler, skydedøre, pinoldøre og foldedøre. Vi leverer desuden systemet i forskellige matteringer, glastyper og -farver.

Hvad er en New Yorker væg?

Her hos Svane Glas A/S følger vi med tiden og udvikler os, så vi altid rammer de aktuelle trends inden for boligindretning. Det er vores New Yorker vægge et godt eksempel på, og vi forhandler de smukke glasvægge med sprosser i flere design, som vi præsenterer her på siden. De bruges ofte som rumdelere i større rum, og fordelen ved at vælge en skillevæg i glas er, at der skabes optimal sammenhæng mellem rummene, idet man kan se igennem væggene.

Af samme årsag benyttes de også til indretning af kontor, butik og restaurant, hvor de kan være med til at begrænse støj uden at hæmme lysgennemstrømningen. Derudover tilføjer det stilrene design et helt særligt look til alle rum, de benyttes i. De benyttes eksempelvis til vinrum, hvor de giver dig mulighed for at lukke af til rummet for at opretholde en korrekt temperatur, uden at du begrænser muligheden for at beundre den vinreol eller indretning, du har valgt – og det kan naturligvis også lade sig gøre i private hjem

Newyorker walk in closet Svane Glas
Newyorker walk in closet Svane Glas

Indret hjem og butik med New Yorker vægge

Disse New Yorker vægge er en central del af den rå stil, man kender fra de autentiske New Yorker lejligheder. Her er rummene store, der er højt til loftet, og vægge og gulve er typisk helt rå i udtrykket. Dette layout kombineres derfor typisk med skillevægge i glas, som inddeler rummet uden at gå på kompromis med åbenheden. Den populære indretningsstil har nu også fundet vej ind i de danske boliger, hvor New Yorker vægge gøre en forskel for både udtrykket og lysstrømningen i hjemmet.

Vi har mange kunder, der både sætter skillevægge og glasvægge op i hjemmet, på deres kontor eller i deres butik. Uanset hvor den placeres, giver New Yorker væggen et råt, minimalistisk og moderne udtryk til dine lokaler, og dette udtryk kan forenes med mange forskellige indretningsstile.

Unikke løsninger skræddersyet efter dine ønsker

En New Yorker væg i glas vil med sikkerhed også kunne gøre en forskel for din bolig, og ønsker du at fremme den tidløse og rå stil, man kender fra New Yorker lejlighederne, kan du med fordel tage et kig på de mange unikke løsninger, vi tilbyder her hos Svane Glas A/S. Vi har mange års erfaring med at arbejde i glas, og både kvalitet og æstetik er forhold, vi aldrig går på kompromis med.

Vi ser det som vores fornemmeste opgave at hjælpe dig med at realisere dine indretningsdrømme. Du er derfor også meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om dine konkrete ønsker og behov. Derefter sætter vi et personligt tilbud sammen til dig.

Newyorker walk in closet Svane Glas

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en New Yorker væg?

Der er mange faktorer, der påvirker New Yorker væggens pris. Størrelsen er naturligvis én af dem, men valget af glastype og -farve spiller også en rolle. Da alle vores løsninger tilpasses og skræddersys vores kunders ønsker, kan du med fordel kontakte en af vores eksperter og få et estimat på prisen på en New Yorker væg.

Hvordan laver man en New Yorker væg?

Der er flere måder at lave en rå New Yorker væg i glas på, men processen starter altid med opmåling. Derefter skal man finde ud af, hvor brede selve sprosserne mellem ruderne skal være for at finde ud af, hvor meget glas man skal bruge. Rudernes størrelse skal naturligvis også overvejes. Overlader du konstruktionen af New Yorker væggen til os, er du altid sikret et solidt resultat.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.