Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Brusedør

Fuldend indretningen i dit badeværelse med en eksklusiv brusedør i glas, der både er nem at rengøre og skærmer for vandet uden at få rummet til at virke mindre.

Billede af bruseløsning på flot badeværelse
Bruseafskærmning

Brusedøre tilpasset dit badeværelse

Brusedøre i glas er en både praktisk og funktionel løsning, når der er behov for afskærmning på badeværelset, og de kan monteres i både murede brusekabiner og brusekabiner i glas. Uanset hvor de monteres, sikrer de optimal afskærmning for vandet, og den glatte overflade er samtidig også nem at vedligeholdelse. Vores brusedøre i glas fås desuden med nano-behandling, som sikrer, at glasset også er både smuds- og kalkafvisende.

Hos Svane Glas er vi leveringsdygtige i de mest brugte systemer til badeværelset, og vi kan derfor med sikkerhed finde en løsning, der passer til forholdene på dit badeværelse. Matcher vores nuværende sortiment ikke ønskerne, tilbyder vi – i samarbejde med dig – at finde frem til en løsning, der sikrer det mest tilfredsstillende resultat. Som udgangspunkt anbefaler vi at vælge 8 mm hærdet glas for at sikre den bedste holdbarhed og kvalitet.

Uanset om du er i gang med at renovere et gammelt bad eller indrette et moderne byggeri, så er vi ikke blot leveringsdygtige, men også konkurrencedygtige i forhold til både pris og leveringstid. Vi har desuden flere erfarne glarmestre i vores team, og derfor tilbyder vi både at vejlede, levere og montere din brusedør.

Brusedøre i glas til brusekabinen

Flere og flere danskere indretter deres badeværelse med brusekabiner eller brusedøre i glas, og de stilrene glasløsninger fungerer godt sammen med både klassiske og moderne indretning. Når du vælger en gennemsigtig brusedør, vil badeværelset typisk også føles større, da du ikke begrænser hverken lysgennemstrømningen eller udsynet.

Glasdørene er derfor nu en langt mere populær løsning sammenlignet med alternativer som bruse- og badeforhæng, og her hos Svane Glas tilbyder vi flere størrelser samt en masse tilbehør, der gør det muligt at tilpasse brusedørene til alle badeværelser. Dørhængsler med justerbare fasthold giver døren et blødt opsving, tætningslister forhindrer, at vandet forlader brusekabinen, mens bestandige beslag sikrer døren solidt til brusekabinen.

Hos Svane Glas vægter vi kundens ønsker i forhold til mål og montering højt, og derfor nyder vi at sparre omkring processen, så vi finder den perfekte løsning. Vi bryster os på at kunne levere bruseløsninger, der matcher vores kunders individuelle behov, og takket være vores store erfaring inden for glarmesterfaget kan vi trække på et stort repertoire af viden til forslag og idéer.

Brusedør i klar glas
Bruseafskærmning af klarglas og sorte fliser, Svane Glas

Brusedørene laves i stærkt, holdbart glas

Der er ingen rigtige eller forkerte svar på, hvilken glastype der skal installeres på badeværelset. Al det glas, vi benytter til vores brusedøre, hærdes i forarbejdningen, hvilket giver det en bedre brudstyrke end almindeligt glas. Modsat almindeligt glas danner hærdet glas ikke lange revner, hvis det slås itu – i stedet krakelerer det til små glasstykker uden risiko for lange spåner med skarpe kanter. De granulerede stykker er stort set ufarlige og fejes nemt væk, hvis uheldet skulle være ude. Vores brusedøre i glas er dermed et sikkert valg til alle typer badeværelser.

Ønskes glasset med et andet udtryk end de klare varianter, kan hærdet glas også bearbejdes med sløring. Satineret glas slører udsynet fra begge side af glasset uden at skærme for lys. Effekten kan opnås gennem flere behandlingstyper, der alle giver et mat udseende uden mulighed for indkig. Særligt sandblæste og syreætsede glas fordeler lyset flot på hele overfladen og giver resten af baderummet liv og glimt, samtidig med at der opnås fuldt privatliv i brusekabinen.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.