Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Brusedøre og brusevægge

Brusedøre og vægge tilpasset dit badværelse

Brusedøre og vægge i glas er både praktisk, funktionelt og gennemsigtigt, når der er behov for afskærmning af bruser i kabine, ved badekar, eller som delvis fritstående. Fordelene ved at vælge glas til dette er mange, men der kan bl.a. nævnes den vedligeholdelses venlige glatte overflade, der med nano-behandling samtidig er smuds- og kalkafvisende.

Med få typer tilbehør kan der skabes mange varianter. Derfor er vi lagerførende af de mest brugte systemer, der kan mikses til den løsning der er ønske om. Matcher vores nuværende sortiment ikke ønskerne, da finder vi i samarbejde frem til noget der gør, så kunden altid ender med et tilfredsstillende resultat. Som udgangspunkt anbefaler vi 8mm hærdet glas til de mest gængse størrelser, for at sikre den bedste holdbarhed og kvalitet.

Renovering af gammelt bad eller indretning af moderne byggeri. Uanset montagested, så er vi konkurrencedygtige på både pris og leveringstid. Vi har desuden erfarne glarmestre, og kan derfor vejlede, levere og montere.

 

Ny brusekabine fra Svaneglas

Med en klar brusedør føles badeværelset større, og både klassiske og moderne stilarter egner sig flot til en kabine af glas. Glasdørene er praktiske i rengøring, og med mulighed for tilpasning i størrelse og tilbehør er der garanti for brusevægge og døre, der passer til alle badeværelser. Dørhængsler med justerbare fasthold giver døren et blødt opsving, tætningslister forhindrer at vandet forlader brusenichen mens bestandige vægbeslag sikrer glasvæggen solidt til bruseren.

Hos Svane Glas vægter vi kundens ønsker til mål og montering højt, og derfor nyder vi at sparre omkring opsætningen af brusekabinen. Vi bryster os på at kunne levere bruseløsninger efter kundens behov, og med vores lange erfaring i glarmesterfaget kan vi trække på et stort repertoire af viden til forslag og idéer. 

Stærkt glas hos Svane Glas

Der er ingen rigtige eller forkerte svar på, hvilken glastype der skal installeres på badeværelset. Al glas til brusedøre og vægge hærdes i forarbejdningen, hvilket giver det en bedre brudstyrke end almindeligt glas. Modsat almindeligt glas danner hærdet glas ikke lange revner, hvis det slås itu – i stedet krakelerer det til små glasstykker uden risiko for lange spåner med skarpe kanter. De granulerede stykker er stort set ufarlige og fejes nemt væk.

Det hærdede glas får styrken fra en omfattende behandlingsproces, hvori almindeligt glas bages i hærdeovne, der når temperaturer helt op til omkring 600° C. Glasset bliver efterfølgende hurtigt nedkølet, hvorpå glasset styrkes mod tryk og slag på ydersiden. Da ydersiderne nedkøles hurtigere end kernen, dannes et usynligt og stærkt net af ujævne spændinger, der giver glasset de hærdede egenskaber. Hærdet glas tåler samtidigt også højere temperaturer end hos almindelige glastyper. Alt forarbejde og tilskæring foregår før glasset hærdes, da det ikke er muligt med de modstridende spændinger i glassets struktur.

Hærdet glas fås i flere tykkelser – alle varianter har en brudstyrke, der er mellem 5-7 gange stærkere end ubehandlet glas. Takket være de tilegnede spændinger i glasset udskydes bristepunktet, og det hærdede glas kan derfor tåle at langt stærkere pres.

Ønskes glasset i et andet udtryk end de klare varianter, eksempelvis med afskærmning, kan hærdet glas også bearbejdes med sløring. Satineret glas slører udsynet fra begge side af glasset uden at skærme for lys. Effekten kan opnås gennem flere behandlingstyper, der alle giver et mat udseende uden mulighed for indkig. Særligt sandblæste og syreætsede glas fordeler lyset flot på hele overfladen og giver resten af baderummet liv og glimt.

Nem rengøring af brusevæg og dør

En brusekabine af glas behøver ikke være svær at holde flot – med nano-behandlet glas afvises smuds og kalk uden besvær. Glasset er selvrensende med en tynd hinde, der forsegler og beskytter mod snavs. Imprægneringen gør det umuligt for kalkrester at sætte sig i glasset, da vandet omdannes til runde perler, når det møder den forseglede overflade. Eventuelt smuds kan nemt vaskes af med rent vand.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.