Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

NEW YORKER DØR

Newyorker-væg, Svane Glas
Newyorker walk in closet Svane Glas

Drømmer du om at tilføre et råt og moderne touch til din indretning enten derhjemme, på kontoret eller i butikken, er en New Yorker dør den helt rette løsning for dig. Med de elegante aluminiumsprofiler, der inddeler ruderne, får du en dør i et let og elegant design, der passer ind alle steder. Vi laver New Yorker dørene i tilpassede mål, så de altid matcher vores kunders ønsker.

Hvad er en New Yorker dør?

Her hos Svane Glas A/S er vi eksperter i at fremstille smukke, unikke og personlige løsninger i glas, og en af de mest populære produkter i vores katalog er vores New Yorker døre. New Yorker døren er en dør i glas med smalle og elegante aluminiumsprofiler, der giver døren sit særlige udtryk. De slanke aluminiumsdetaljer rammer glasset ind på smukkeste vis, og døren er et hit hos mange, da den er fleksibel og kan tilpasses både hjem og kontor. Den fungerer nemlig godt med både rå, minimalistisk og romantisk indretning.

Vi fremstiller dørene med forskellige typer af glas, og du kan desuden vælge mellem både matteret og klart glas. Det giver dig mulighed for skabe naturlig sammenhæng mellem rum eller sprede lys uden at gå på kompromis med dit privatliv. Det faktum, at du ikke lukker lyset ude, selvom du måske har brug for at lukke døren indimellem, er en kæmpe fordel ved denne løsning. Uanset hvilken indretningsmæssig stil du har derhjemme, på kontoret eller i butikken, vil en New Yorker dør passe perfekt ind.

Indret hjemmet med den populære New Yorker stil

Bolig- og indretningstrends ændrer sig løbende, men en indretningsstil, der har været populær i mange år, og som med sikkerhed bliver ved med at være det længe endnu, er New Yorker stilen. Stilen er karakteriseret ved store rum med højt til loftet, som har rå og ubehandlede vægge og gulve, og som benytter de karakteristiske New Yorker døre og vægge som rumdelere. New Yorker dørene passer perfekt ind her, da de lukker af til rum som for eksempel badeværelse og soveværelse, men gør det på en måde, hvor lyset stadig kan strømme igennem, og hvor følelsen af de store rum består.

Det er dog ikke kun denne stil, dørene passer godt til. Vores New Yorker døre kan installeres i både private hjem, kontorer, butikker og restauranter, og det klare glas giver gode muligheder for at begrænse støj uden at gå på kompromis med lysgennemstrømningen. I restauranter og private hjem giver de desuden mulighed for at etablere temperaturregulerede vinrum, som du kan lukke af til uden at gemme vin og vinreol væk. Med en New Yorker væg og dør kan installationen dermed gøres til en del af indretningen.

Newyorker walk in closet Svane Glas
Newyorker walk in closet Svane Glas

De smukke New Yorker døre kan tilpasses alle rum

Her hos Svane Glas A/S er vi specialister i at arbejde med glas, og vi har mange års erfaring med at lave specialdesignede løsninger, der passer perfekt ind i de omgivelser, kunden ønsker. Det har gjort vores New Yorker døre til et populært valg, da de ikke blot kan forenes med de fleste indretningsstile, men også kan tilpasses, så de passer perfekt til dine behov.

Derudover tilfører de et smukt og råt touch til omgivelserne, der uden tvivl vil tiltrække sig megen opmærksomhed. Da alle vores løsninger skræddersys ud fra vores kunders ønsker, at du altid meget velkommen til at kontakte os, så vi kan få en snak om dine ønsker. Vi laver også gerne et uforpligtende tilbud på den perfekte New Yorker dør til dig.

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster en New Yorker dør?

Prisen på de populære New Yorker døre afhænger af flere ting. En ting er størrelsen på døren, men typen af glas spiller også en rolle. Typisk kan man vælge mellem klart og matteret glas, og størrelsen på ruderne og bredden på aluminiumsprofilerne kan også variere. Kontakt derfor vores eksperter, hvis du ønsker en pris på vores New Yorker døre.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.