Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Glasvægge og døre

Glasvægge og døre der skaber rummelighed

Glasvægge og døre er velegnet til de fleste rum i den private bolig, eller i erhvervslokaler og kan anvendes til mange formål. Glasdøre lader lyset trænge igennem og kan samtidig afdæmpe den støj, der måtte være. En glasvæg er den ideelle løsning i det åbne kontorlandskab, hvor man ønsker en afskærmning for støj fra maskiner, telefoner og øvrig aktivitet i rummet og samtidig bevare det imødekommende indtryk, det åbne kontorlandskab giver.

Svane Glas giver dig alle muligheder for at sætte dit eget præg på dets udformning. Både glasvægge og døre laves på specialmål, hvor du frit kan vælge imellem et stort udvalg af glastyper, farver, folieret med mønstre, grafiske motiver og meget mere, alt afhængig af dine ønsker til design og funktionalitet.

Mere om glasvægge og døre

Fuldglasvægge og døre leveres som udgangspunkt med hærdet sikkerhedsglas. Dog ved krav om lydreduktion er Svane Glas leveringsdygtig i en speciel lyd-folie til lamineret glas, der kan opfylde de fleste krav. Svane Glas samarbejder desuden med et udvalg af leverandører af tilbehør, der gør det muligt at kunne levere komplette helglasløsninger både til nye projekter, såvel som supplement til steder med allerede eksisterende glasvægge eller døre.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.