Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Få et glasværn, og få en smukkere bolig

Et glasværn kan både bevare noget smukt og unikt, når det som glashegn lader lys og udsigt frit passere, ligesom det i sig selv kan have nogle store arkitektoniske kvaliteter. Eksempelvis kan et glasgelænder give din trappe et let og nærmest svævende udtryk.

Svane Glas er konkurrencedygtig, hvad angår både pris og kvalitet, når det gælder glasværn. Derudover har vi en bred erfaring indenfor såvel montage som vejledning via vores salgsafdelinger.

Vi tilbyder altid dimensionering af glas for afskærmning og værn ud fra Glas industriens vejledninger for at sikre os, at den nødvendige sikkerhed altid er på plads. Derudover tilbyder vi forskellige fastgørelsesmuligheder indenfor glasværn og glashegn, og vi kan levere alt – uanset om din opgave er lille eller stor.

Glasværn: Den alsidige løsning til både husejere og lejlighedsbeboere

Uanset om du bor i et hus med en rummelig terrasse eller i en lejlighed med en hyggelig altan, er et glasværn en alsidig og moderne løsning til at forbedre både æstetik og funktionalitet. Fra at skabe et beskyttet og behageligt udendørs rum til at bevare udsigten og lyset indendørs, tilbyder et glasværn en række fordele, der appellerer til enhver boligejer.

Få en dialog med Svane Glas og lad ud udforske, hvordan et glasværn kan forbedre din boligoplevelse, uanset din bopælstype og størrelse.

Glasværn er den moderne afskærmning med udsigt

Glasværn og glashegn er ofte brugt til afskærmning for vind ved terrasser, og ikke mindst af sikkerhedsmæssig årsag ved altaner, trapper og lignende.

Fordelen ved et glasværn er, at man kan bevare det lyse og flotte udsyn, som ellers vil blive fjernet ved opsætning af andre produkter.

Vi arbejder med mange løsninger indenfor bl.a. terrasseafskærmning, og kan derfor opfylde de flestes ønsker til fastgørelse og udseende. Er du i tvivl, om hvad der kan lade sig gøre i dit hjem eller virksomhed, så kontakt os og lad os vende dine idéer og behov, så vi kan forsøge at afdække dem bedst muligt, og selvfølgelig helt uforpligtende.

Bevar din udsigt med et glasværn

I de senere år er det blevet populært at bruge glas til afskærmning på terrassen, da vi i dag kan fremstille glas, der kan holde til tilværelsen som udendørs afskærmning – og splintrer på en sikker måde, hvis uheldet nu skulle være ude. Derfor er det nu muligt at skærme dig fra vind og vejr, uden du skal miste lys og udsigt. Så kan du eksempelvis stadig nyde haven og bedene fra terrassen, selvom du har fået læs.

Ønsker du privatliv, kan du få en løsning med matteret glas, der godt nok koster udsigten, men stadig lader en del lys passere igennem. Vi kan også skræddersy en løsning, hvor vi med udgangspunkt i din beliggenhed finder frem til en toning af glasset, som giver den balance, der sikrer dig mest muligt udsyn såvel som privatliv.

 

Værn om husets udtryk med et glasværn

Det er ikke kun, når du sidder på terrassen og kigger ud, et glasgelænder er en fordel. Det gælder også, når du kigger tilbage på din bolig, for et glasværn er for det meste en uhyre elegant løsning, der forskønner dit hjem. Du kan tilpasse stilen, så det passer til så godt som alle boliger – uanset om du bor i nybygget hus af glas og stål, eller du har et bindingsværkshus med århundreder på bagen. Et glasværn kan nemlig være lige præcis så diskret eller karakteristisk, som du ønsker det.

Eksempelvis har vi har erfaring med at anvende tonet glas i tilfælde, hvor arkitekturen lagde op til, at det mørke glas kunne give en flot kontrast i forhold til resten af bygningen. På samme måde kan lyst, matteret glas have en fin virkning på et mørkt hus. Endelig leverer vi mange glasrækværk, som helt og aldeles falder i ét med boligen.

 

Billede af et glasværn

Glas giver liv på altanen

Glasværn er efterhånden mere reglen end undtagelsen, når det gælder afskærmning på altaner, og det er ikke uden grund. En løsning i glas virker både let og elegant, mens den uhindret lader lys og udsyn passere. Frit udsyn kan naturligvis også være en ulempe, da det jo ret beset går to veje, og derfor ser man ofte altaner med matteret glas på de facader, der vender ud mod gader og stræder. Matteret glas lader altanen beholde en let elegance, mens privatlivets fred opretholdes.

Vi kan tilbyde løsninger, der er tilpasset lige præcis din altan, og vi har noget for enhver pengepung og smag. Vi har også mange års erfaring i rådgivning og montering, når det gælder de bedste altan-løsninger, og vi kommer gerne forbi til en uforpligtende snak om, hvad der kunne være den bedste løsning for dig.

Lad dit glasrækværk få trappen til at svæve

Glasværn i boligen er også blevet populært, og her findes løsninger for enhver smag og økonomisk formåen. Vi tilbyder glasrækværk, der i sig selv skærmer trapper og afsatser, eller forskellige kombinationer af glas, jern og træ, som har det til fælles, at de giver trapperne et flot, let og svævende udtryk.

Det kan virke grænseoverskridende at lade et stykke glas skærme dig mod et fald på flere meter – og især hvis du har børn, men det glas, vi bruger til den slags opgaver, er skabt til det.  Oftest består løsningen af to stykker hærdet sikkerhedsglas, der er sat sammen med klæbende folie. Det vil sige, at glasværnet forbliver intakt, selvom det splintrer. Derfor behøver du ikke at ligge søvnløs ved tanken om børn, glasskår og frie fald.

Giv din virksomhed et elegant udtryk med glasværn

Hvad end din virksomhed har hjemme i nye eller gamle lokaler, så er glasværn en oplagt mulighed for at tilføre trapper og afsatser lidt elegance. Især åbne indgangspartier og lobbyer, hvor der er plan- og niveauforskelle, nyder godt af et værn i glas, men alle steder, hvor du i dag har et rækværk, vil få et let og moderne udtryk med nye glasgelændere.

Vi har stor erfaring med at give trætte og triste erhvervslokaler et nyt og frisk udtryk med glas, og vi kommer hellere end gerne forbi til en uforpligtende samtale.

Svane Glas er konkurrencedygtig

Svane Glas har leveret professionelle glasløsninger siden 1928 og er konkurrencedygtig på både pris og kvalitet, når det gælder glasværn. Derudover har vi en bred erfaring indenfor såvel montage, samt vejledning via vores salgsafdelinger.

Dimensionering af glas for afskærmning og værn tilbydes altid ud fra Glas industriens vejledninger for at skabe den nødvendige sikkerhed, hvor dette kræves. Desuden tilbyder vi forskellige fastgørelsesmuligheder indenfor glasværn og kan derfor løse stort set alle opgaver – Ingen er hverken for store eller for små.

Få et skræddersyet tilbud – kontakt os nu!

Kontakt Svane Glas i dag for en uforpligtende samtale. Vi står klar til at ringe dig op og drøfte dine behov samt give dig et skræddersyet tilbud. Brug vores tilbudsformular eller kontakt os telefoniske i dag, så står vi klar til at tage en snak med dig om jeres næste projekt.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.