Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Svane Drop – gør den daglige rengøring lettere

Svane Glas tilbyder en nano-behandling af glasoverfladen – Svane Drop. Glas der er belagt med denne behandling er særligt lette at rengøre, da belægningen gør det muligt at få vanddråber til  at perle af. Smuds og kalkaflejringer reduceres desuden betydeligt.

Den rigtige pleje af glas med Svane Drop

Ved den regelmæssige rengøring af dine glasprodukter, er det nok at rengøre overfladen med rent vand. Det er bedst at bruge en svamp eller en blød klud, og med et let tryk kan det meste smuds fjernes.

Overskydende vand fjernes fra glasoverfladen med en svamp eller klud. Derefter kan du polere glasoverfladerne tørre med en microfiberklud. Hvis vand påvirker glasoverfladen over en længere periode, kan der dannes rester. Derfor er det en fordel at aftørre hurtigt.

Hvor benyttes Svane Drop

Svane Glas anbefaler denne behandling på glasoverflader, der er særligt udsat for gentagen kontakt med kalkholdigt vand, som f.eks. i brusekabiner. Vær dog opmærksom på at denne behandling påføres glasset i forbindelse med produktionen, og ikke er en efterbehandling, hvorfor dette har en ekstra stærk holdbarhed.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.