Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Skydedører og skydelåger I GLAS

Skydedøre eller skydelåger af glas

Svane Glas har et bredt udvalg af skydedøre og skydelåger, som er en elegant og stilren løsning, der passer perfekt til den moderne arkitektur. En skydedør i glas giver lys og skaber rummelighed, samtidig med at du får en pladsbesparende og bekvem løsning. Skydedøren er velegnet både til køkken, badeværelse, kontor, walk-in, som rumdeler eller til forretningslokaler og meget andet.

Vi tilpasser skydedørens mål, funktionalitet og design, så du får en løsning, der matcher dine behov og ønsker.

Mere om glasvægge og døre

Fuldglasvægge og døre leveres som udgangspunkt med hærdet sikkerhedsglas. Dog ved krav om lydreduktion er Svane Glas leveringsdygtig i en speciel lyd-folie til lamineret glas, der kan opfylde de fleste krav. Svane Glas samarbejder desuden med et udvalg af leverandører af tilbehør, der gør det muligt at kunne levere komplette helglasløsninger både til nye projekter, såvel som supplement til steder med allerede eksisterende glasvægge eller dø

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.