Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Silketrykt glas

Silketrykt glas sætter et personligt præg

Silketrykt og hærdet glas fås i mange kombinationer mht. mønster og farver.

Silketrykt glas kan monteres i facader som dekoration, solafskærmning eller for at skjule den bagvedliggende konstruktion. Silketrykt glas kan ligeledes anvendes til møbler, i brusekabiner eller til skillevægge i åbne kontormiljøer mv. Glasset kan forsynes med silketryk på en måde, så glasset ligner sandblæst glas uden at have de ulemper, som almindeligt sandblæst glas har.

Silketrykt glas er yderst holdbar, både med hensyn til mekanisk og klimatisk påvirkning. Visse farver kan dog falme på grund af UV-strålingen.
Til bygningsbrug anvendes normalt 6, 8, 10 eller 12 mm til at silketrykke på.

Svane Glas er leveringsdygtig i alle tilgængelige RAL farver. (NCS farveskala på forespørgsel.)

Mere om silketrykt glas

Glasset bliver belagt med en keramisk farve i mønstre, eller som fulddækkende, i en eller flere farver, hvorefter glasset hærdes. I hærdningen bliver glasset brændt ved en meget høj temperatur – en proces, som styrker glasset og gør det ca. 5 gange stærkere end almindeligt enkeltglas – og samtidig brændes farven fast i glasset.

Silketryk produceres ved at et stykke stof i en ramme placeres på glasset, mens en malerrulle presser malingen gennem stoffet og ned på glasset. Derefter skal malingen tørre, inden det kan hærdes. Ønskes to eller flere farver gentages trykningen og tørringen for hver farve, inden glasset endeligt kan hærdes.

For design skabeloner venligst kontakt din lokale salgsafdeling.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.