Glarmesterens døgnvagt

70 100 100

Foldevægge

De praktiske foldevægge, vi forhandler her hos Svane Glas, sikrer dig en både fleksibel og stilren løsning, hvis du ønsker at afskærme dele af dit hjem eller kontormiljøet på arbejdspladsen.

Glasvæg
Glasvæg

Foldevægge giver nye indretningsmuligheder

Hvad end det drejer sig om storrumskontorer eller private boliger med store rum, kan det være en fordel at kunne ændre ruminddelingen fra tid til anden. Det får du mulighed for med vores foldevægge i glas, der tilbyder en vis grad af afgrænsning og afskærmning – vel at mærke uden at gå på kompromis med lysindfaldet og fornemmelsen af det store lokale. Vores fleksible foldevægge kan gøre en stor forskel, hvad end du ønsker at kunne afskærme dele af et lokale ved lejlighed eller at folde væggen til side og åbne rummet op. Vi monterer vores foldevægge på skinner, der gør det nemt at håndtere dem, og de er alle velisolerede, så du undgår støj og store varmetab.

 Hos Svane Glas hjælper vi dig gerne med at finde de rette dele til sammensætning af foldevægge, der imødekommer alle dine krav i forhold til funktionalitet og udseende. Vi behandler alle leverancer som unikke og bestiller derfor altid på specialmål, så elementerne er tilpasset dine lokaler. Kontakt os, hvis du ønsker at høre mere om vores foldevægge, og hvordan du let kan skabe nye rum i større rum.

Foldevægge i hærdet sikkerhedsglas og tidløse design

Du har muligvis allerede stiftet bekendtskab med foldevægge, men her hos Svane Glas tilbyder vi en unik løsning, der ikke blot er lavet i hærdet glas, men som også kører så godt som lyd- og gnidningsløst på skinnerne, uanset om de monteres indendørs eller udendørs. Mange af vores løsninger giver dig tilmed mulighed for kun at folde en del af væggen ind, så du har mere end blot to indstillingsmuligheder.

Vores fuldglasvægge leveres som udgangspunkt med hærdet sikkerhedsglas, der gør glasset langt mere sikkert at håndtere, hvis uheldet skulle være ude. Vi er også leveringsdygtige i en speciel lyd-folie til lamineret glas, hvis du har særlige krav i forhold til lydisolering. Hos Svane Glas samarbejder vi desuden med et udvalg af leverandører af tilbehør, der gør det muligt for os at levere komplette helglasløsninger til både nye projekter og eksisterende installationer.

glasvæg
Glasvæg ved Volvo

Udnyt alle kvadratmeterne med fleksible foldevægge

Foldevægge i glas er en oplagt løsning, hvor man ønsker mulighed for afskærmning i forbindelse med f.eks. mødelokaler, kontorer eller lignende. De er lette at benytte, når først de er monteret, og de giver nye muligheder for at udnytte alle kvadratmeterne i større lokaler. Her kan der være behov for at kunne åbne op og bruge alle tilgængelige kvm, men der kan også være behov for at inddele lokalet i mindre rum, når der afholdes møder, eller der opstår behov for midlertidige kontorer.

Ved at vælge vores fleksible foldevægge på skinner, bevarer du både lysindfald og kontorets samlede rumfornemmelse, mens du får den mængde ro og privatliv, der er brug for. Ønsker du den fleksible afskærmning, men har brug for mere privatliv, kan vi også tilbyde løsninger med matteret glas. Det er også muligt at mattere glasset delvist, så du opnår en vis mængde privatliv og minimerer distraktioner, men stadig bevarer rumfornemmelsen og lysindfaldet.

BLIV RINGET OP AF SVANE GLAS

Står du og har behov for et tilbud på en glasløsning? Svane glas tilbyder alt inden for glas, vinduer, værn og kontor opdeling. Vi leverer til erhverv,  mindre eller større byggeprojekter samt private.